Boek met Lerrie Grooten

Gepubliceerd op Zondag 10 mei 2020

Een tijdje geleden werd ik getagt in een oproepje van Lerrie Grooten, hij zocht hulp van iemand die zijn verhaal wilde schrijven. Lerrie Grooten staat ook wel bekend als de vriendelijke Nijmegenaar. Overal waar hij komt laat hij een glimlach achter. Door kleine, vriendelijke gebaren verspreidt hij positiviteit en hoopt hij een ripple effect aan geluk achter te laten. En dat lukt!

Lerrie heeft meerdere psychoses gehad, wat zijn toekomst aardig in de war heeft geschopt. Hij ging op zoek naar manieren om weer gelukkig te worden. Maar hoe moet dat dan? Want wat is geluk eigenlijk en hoe krijg je het te pakken? Met dit boek wil Lerrie met zijn lezers delen hoe hij geluk definieert en hoe simpel het kan zijn om gelukkiger te worden. Want geluk vermenigvuldigt als je het deelt.

Zo ontdekte hij dat wanneer je onbaatzuchtig iets voor een ander doet, dit niet alleen voor hen zorgt voor een moment van geluk, maar ook voor jezelf. Dat moment is niet vluchtig, maar kan zelfs uren of dagen doorwerken. Voor Lerrie werkt het zeker zo, hij heeft aan de stad Nijmegen waar hij woont, aan veel plekken mooie herinneringen, die hij zelf heeft gemaakt. En jij kan dat ook!

We zijn druk met de puntjes op de i zetten. In het boek lees je niet alleen Lerrie's verhaal, maar ook een aantal van mijn columns, bijzondere emailwisselingen van Lerrie, en simpele tips die je zelf kan toepassen om meer geluk te creeren in je leven. Wil jij de ontwikkelingen blijven volgen of alvast een boek reserveren?

Stuur dan een mailtje naar column.eefke@gmail.com dan zet ik je op de lijst!