Kinderboek: Stip

Gepubliceerd op Vrijdag 10 april 2020

Jarenlang liep ik met een verhaaltje rond in mijn hoofd. Over een lieveheersbeestje dat een beetje anders was dan de rest. Op een gegeven moment heb ik het uitgeschreven en las ik het voor aan mijn kinderen. Die vonden het prachtig. Iedere avond moest het verhaaltje over Stip weer worden voorgelezen. 

Nu is mijn oudste dochter bezig met haar eindexamen en wordt Stip dan eindelijk geboren! In Maud Timmers vond ik de illustrator die precies aanvoelt wat ik met Stip wil. Zo bijzonder. Ik vond het superspannend. Stip leefde lang in mijn hoofd en ik had een bepaald beeld van hem, maar als ik het zelf tekende was het niet wat er in mijn hoofd zat. Ik kan ook niet tekenen, dus dat zal het zijn ;) 

Ik heb Maud dit proberen uit te leggen. En ze wist nog beter hoe Stip er uit zag dan ikzelf. Ik ben zo blij! En ik kan niet wachten tot het straks gedrukt in onze handen ligt! 

Stip wordt een mooi prentenboek om voor te lezen voor kinderen van 0 tot 8. Meer info volgt nog.