Roddelrubriek

Gepubliceerd op Maandag 01 april 2019

Zoals u misschien weet heb ik ook mijn eigen magazine Vita, de lifestyle Glossy van het Land van Cuijk. Nu krijg ik geregeld redactietips over nieuwe bedrijven, jubileums, boekpresentaties en meer. Met een kwartaalblad en zo'n groot verspreidingsgebied lastig om te bepalen wat je dan wel en niet plaatst, maar gelukkig kan ik iedereen dan naar hier www.landvancuijk.nl verwijzen waar ik vrijwel alles op kan plaatsen. Hier is onbeperkt ruimte voor de leukste agenda items en bijzondere nieuwtjes. Met als grootste overeenkomst; feel good nieuws! Dat betekent niet dat wij onze ogen sluiten voor het negatieve in de wereld, maar we werken gewoon niet mee aan de verspreiding ervan. Bij ons geen misleidende koppen, auto ongelukken of faillissementen. 

Maar ik ding twijfelen we over. Roddels... 
Ik kreeg namelijk van iemand de tip om een roddelrubriek te starten, want tja wat lees je nu als eerste bij de kapper? De roddels! Wesley en Yolanthe die gaan scheiden, de nieuwe lover van die ene darter, Birgit Schuurmans zou zoenend zijn gespot. Of wat te denken van de dubieuze schenkingen die Patricia heeft ontvangen? Dat geld zou ze hebben besteed aan de rechtszaak tegen GeenStijl rondom de omstreden plasseksvideo. Geef maar toe, dat is toch om te smullen!
Vandaar dat we na een korte brainstorm hebben besloten om een Land van Cuijk roddelrubriek te starten. Omdat de website van het Land van Cuijk natuurlijk ook door veel toeristen wordt gebruikt om de agenda uit te lezen en de leukste horeca en overnachtingsmogelijkheden te bekijken leek ons dit medium niet het meest geschikt. We hebben daarom gekozen om in Vita voortaan een roddelrubriek te plaatsen. Dit zal zeker een spread wellicht zelfs een special worden, afhankelijk van het aantal roddels dat wordt ingezonden. 
Roddels zoals dat er een H&M komt in het oude C&A pand in Cuijk zijn welkom, maar ook kersverse scheidingen, kinderen die een andere vader blijken te hebben, gevechten over erfenissen. Stuur het maar op, liefst met compromitterende foto's erbij. Dit mag natuurlijk anoniem gebeuren. De meest sappige gedetailleerde roddels krijgen een plekje in ons blad. We hebben er al een aantal verzamelend. De nieuwste Vita komt uit op 1 april. Heb jij nog een last minute roddel? Stuur hem dan naar info@vita-magazine.nl en wie weet zie je jouw roddel wel terug. 
Want we voelen ons allemaal een stuk lekkerder wanneer we lezen dat een ander er een zooitje van heeft gemaakt, nietwaar? #roddels #goednieuws #slechtnieuws #roddelrubriek #1april