Kerstboom gezocht!

Gepubliceerd op Donderdag 02 maart 2017
Het is bijna 2017 en de wereld verandert. En zo ook de Kerstboom. Was deze vroeger nog van top tot teen behangen met glanzende kerstballen en een oogverblindende piek, tegenwoordig kan dat eigenlijk niet meer.

Dit jaar zien we een aantal trends, bijvoorbeeld de Urban kerstboom. Dat betekent als eerste uiteraard een echte boom, je weet wel met van die naalden. Daar hang je dan spulletjes in met mooie aardtinten, zoals oker, zand en diverse tinten groen. Liefst ook gemaakt van aardse producten zoals hout en wol.
Ook in opkomst is de Indian Native boom. Dit is een spirituele boom, die ons meeneemt naar de wereld van de Indianenstammen. Met veertjes, dromenvangers en veel symboliek zoals uiltjes en wolven.

Een complete houten kerstboom is natuurlijk ook uber hip. Liefst zelf gemaakt (met je kinderen of vrienden) zodat je toch een soort van traditie blijft behouden. Op jouw houten kerstboom monteer je dan plankjes waar je kaarsjes op kunt zetten en allerlei andere leuke kerstornamenten van sneeuwbol tot een schaaltje kerstkransjes.
Wat je ook veel ziet is de Denne Denim geïnspireerd op de jeans, met verschillende kleuren blauw en uiteraard liefs zelfgemaakte jeansornamenten.
Ook mega van deze tijd is een metalen spiraal kerstboom. Die kun je heerlijk clean puur met ledlichtjes decoreren of hier en daar in balans brengen met een bal.
Dan heb je ook nog de Font Art boom, deze is grafisch ernstig doordacht met bijvoorbeeld krijtbordjes en kerstballen met handgeschreven spreuken.

Zoveel mensen, zoveel bomen. Ik denk dat de kerstboom iets zegt over jouw karakter, denk je niet? 
Wil jij graag een superuitbundige kerstboom die opvallend blinkt? Of hou je meer van een bescheiden spiraalboom die perfect blend in jouw interieur? Plaats jij een zelfgemaakte stoere robuuste houten versie? Of heb je een boom vol met herinneringen? Wil je elk jaar dezelfde boom of dezelfde plek? Of wil je ieder jaar iets anders?
Ik vind dat wel interessant! Dus ik daag je graag uit! Plaats een foto van je kerstboom en ik ga (ongetwijfeld samen met mijn Facebookvrienden) iets over jouw karakter onthullen!
Dus plaats je een foto onder mijn column? ?