Gezond & Gezellig

Gepubliceerd op Dinsdag 11 september 2018

Aankomend weekend is het weer tijd voor De Gezondheidsbeurs in het Ebben Inspyrium in Cuijk.
De perfecte gelegenheid om te kijken wat we allemaal te bieden hebben in ons mooie Land van Cuijk. Voor alle moeders die denken ik wil wel, maar mijn kinderen dan? Geen enkel probleem je kunt jouw kroost heerlijk zonder schuldgevoel overdragen aan de professionele begeleiding van XXS Kinderopvang. Zij hebben een fantastische Playground op de beurs waar de kids zich onder andere in een heuse klimboom kunnen vermaken.
Voor de moeders in spe, je kunt op de Gezondheidsbeurs zelfs een pretecho laten doen.

Ik ga hier echt heen om mijn inner fitgirl te laten ontwaken. Dus dit is voor mij echt de place to be dit weekend. Ik kan daar mijn agressie kwijt door even lekker te boksen. Ik kan mijn conditie testen door over obstakels heen te klimmen. Mocht ik nou te ver over mijn grenzen heen gaan dan kan ik terecht bij een fysiotherapeut of een masseur, want die zijn ook aanwezig op de beursvloer.
Ik kan kijken hoeveel zout en suiker ik binnen krijg en of dat een beetje verantwoord is. Ik kan checken hoe het met mijn hormonen zit. Ik kan vragen over een gezonde leefstijl laten beantwoorden. Ik kan me laten adviseren over huidverjonging van binnen en van buitenuit. Ik heb al een heel schema bedacht hoe ik deze dagen het beste uit deze beurs en mezelf kan halen.

Denk je nu; wauw Peeters die maakt er wel echt werk van om een echte #fitgirl te worden. Klopt inderdaad! Maar ik begin denk ik bij de plekken waar je jezelf uitstekend kunt laten adviseren over hoe je het beste slaapt. Want weet je hoe belangrijk slapen is om calorieën te verbranden? Een slechte nachtrust kan echt je hele afvalproces in de war schoppen, dus die basis is echt superbelangrijk. En als ik me niet vergis is er ook iemand aanwezig met hottubs, en ik las pas dat je met een uur in bad net zo veel verbrand als met een half uur uur hardlopen, dus dat ga ik even navragen. Want ik probeer het op te bouwen maar een half uur hardlopen lukt nog niet, maar ik kan wel twee uur in bad zitten dus dat zou veel slimmer zijn. Oh en ze hebben ook Heldro ijs! Denk je nu maar dat is toch niks voor fitgirls? Jawel, want je lichaam moet echt zijn best doen om weer op te warmen na zo'n koud ijsje, supergoed voor de verbranding. Zeker wanneer ik dat ijs eet in een warme hottub en daarna lekker naar bed. #fitgirl ;)