We zijn jarig!

Gepubliceerd op Dinsdag 14 november 2017
edere ouder of sportfanaat herkent het vreemde principe trots te zijn op iets waar je zelf nauwelijks of helemaal niet aan hebt bijgedragen. De trots die je voelt wanneer jouw kind bovengemiddeld presteert of uitblinkt op een podium is fantastisch! (Ook al is het alleen in jouw ogen)
Maar ook de winst van onze Max of het gevoel toen Oranje de halve finale wist te halen. Het is vreemd en prachtig tegelijk! 

Nu heb ik wederom dat trotse gevoel: Cybox bestaat namelijk 20 jaar! Wat simpelweg betekent dat ik 75% van ons bestaan heb gemist, maar desalniettemin ben ik supertrots! 
Waarom? Nou, we bestaan dus sinds 1997. Dat is dus hetzelfde jaar als dat het commerciële gebruik van internet in Nederland is begonnen. 
Heel langzaamaan werden de eerste online marketing bureau's, waaronder Cybox, opgericht.
Als je een lijst zou hebben van de internetbedrijven die er in die twintig jaar bijkwamen en weer verdwenen, weet je niet wat je ziet! En Cybox? Wij zijn gegroeid; in ons portfolio, kwaliteit én qua volume. Inmiddels zijn we met 11 specialisten en een fantastische bedrijfshond. 

Hoe het kan dat wij zo sterk staan is grotendeels te danken aan ons team van programmeurs, contentmakers, communicatie-specialisten en designers. Maar ook vanwege de vele leuke opdrachten voor lokale en regionale bedrijven en stichtingen, maar ook landelijk en zelf buiten onze landgrenzen weet men Cybox te vinden.

Internet is tegenwoordig in het leven van iedereen geïntegreerd. Ik denk dat de meeste mensen liever een dag zonder water zitten dan een dag zonder internet.
Waar ik zelf veel aan werk en erg trots op ben zijn onze overzichtelijke platforms. Ik hou daar echt van, met name omdat dit telkens levende bewijzen zijn dat samenwerken altijd versterkt. Kijk maar eens op boertel.nlcentrumboxmeer.nlpoortnaarlimburg.nllandvancuijk.nl en momenteel zijn we druk met beleefhistorischgrave.nl! 

Ik krijg echt elke keer een glimlach op mijn gezicht als ik ergens het groen witte ruitje zie, voor mij staat dit symbool voor regiotrots én samenwerking! 
Ik hoop hier nog minstens 20 jaar te kunnen blijven werken. Want de diversiteit in ons vak is mooi, maar de overeenkomst nog mooier! Namelijk de passie van mensen zichtbaar maken online!