Vooruitstrevend Mill

Gepubliceerd op Dinsdag 28 augustus 2018

Voor mijn werkzaamheden hier bij het landvancuijk.nl krijg ik natuurlijk als een van de eerste alles te horen. Erg bevredigend voor een nieuwsgierig persoon zoals ik. Nu woon ik zelf in Sint Anthonis, ben ik geboren in Boxmeer, kwamen mijn opa en oma uit Cuijk, ben ik verliefd op Grave, maar respect? Dat heb ik misschien nog wel het meest voor Mill. Verreweg de meeste persberichten die ik vanuit deze gemeente lees krijgen van mij inwendig applaus. Zoals het feit dat zij met de kermis alle kroegen dichtgooien en zich samen centreren zodat de mensen ook echt op het kermisterrein blijven. Dat is toch fantastisch? Of het feit dat ze naast de succesformules die ze al hebben nog een nieuw festival hebben ontwikkeld waarvan de early bird tickets al uitverkocht zijn. Toen mocht ik ook nog een berichtje posten over dat het Weekboeket weer van start gaat. 
Dan gaan ze in de gemeente Mill en Sint Hubert ieder week een Weekboeket bezorgen aan iemand die het verdiend. Met zoveel activiteiten en mooie initiatieven zal dit kiezen worden in plaats van zoeken denk ik. Maar ook dit is weer een mooi voorbeeld waar de ondernemers zich inzetten voor de inwoners, want zo hou je een gemeente groot met samenwerken. 

Ik denk dat Mill zich ten opzichte van de rest onderscheid in een belangrijke ontwikkeling. Ze zijn trots! Iedere Gemeente hier in het Land van Cuijk zou trots moeten zijn op wat zij te bieden hebben aan natuur, cultuur en recreatie. Denk jij nu? Ik ben helemaal niet trots op het dorp waar ik woon of geboren ben? Misschien weet je gewoon niet wat er allemaal speelt. Mocht je dat trotse gevoel ook willen hebben, scrol dan door onze agenda, de nieuwsberichten en de activiteiten die je bijvoorbeeld vindt onder toerisme en recreatie. Ben je na een tijdje surfen nog niet overtuigd? Treur niet, je bent ook een Land van Cuijkenaar en Mill hoort daar ook bij!