Daags na Daags na de tour

Gepubliceerd op Donderdag 29 september 2016
Zoals de meeste van jullie wel weten werk ik met heel veel plezier al weer wat jaartjes bij het leukste en meest actieve internet en communicatiebureau van Boxmeer: Cybox!
Ik mag hier onder andere een wekelijkse column schrijven, de nieuwsbrief schrijven en de Social Media bijhouden wat betreft alle leuke activiteiten die plaatsvinden in onze mooie regio.
Zo bouwden wij een prachtige site voor de Vierdaagse Feesten in Cuijk. Het is lastig uit te leggen wat voor soort gevoel dat geeft wanneer je achter de schermen al mee mag genieten met de opbouw van dit soort spectaculaire feesten. 
Cybox groeit en dus ook ons team en we waren overal wel aanwezig tijdens de Vierdaagse. Iemand van ons was in Cuijk, iemand in Beers, iemand in Mill, iemand in Gennep, iemand op de sponsoravond, iemand speelt de sterren van de hemel in het fantatische Vierdaagse Orkest, iemand in Nijmegen en iemand op kantoor om verslag te doen. Wat een topfeest was het weer overal!

Gisteren was volgens vele het mooiste spektakel van Boxmeer. En wij van Cybox mochten onder andere een liveblog op dedoor ons gemaakte website bijhouden! En wat was het weer spannend! Natuurlijk was het geweldig om de grote namen door onze Boxmeerse straatjes te zien fietsen. Maar daarvoor minstens net zo spannend, of misschien nog wel spannender, was de bedrijvenbokaal! Hebben jullie ons gezien op het podium?
Twee keer? Tweede! Zowel individueel als in teamverband mochten wij het zilver in ontvangst nemen! En nu wordt er zelfs gekeken of de Tour de France in de toekomstdoor onze regio kan rijden. In Limburg wordt al veel langer druk gelobbyd en nu zien een aantal mensen in het Land van Cuijk hierbij aanhaken ook wel zitten. Wij lobbyen wel mee! Want dat zou toch fantastisch zijn een eigen etappe?! 

En nu denken jullie misschien: 'Ach, die arme Cyboxers vallen dus van de wandelschoen via de fiets in een gat.'
Maar nee hoor, naast sportief zijn wij hier ook nog eens super muzikaal. De lunch gaat nu namelijk vooral over Muziekpark! Want ook daar is ons team weer druk achter en voor de schermen. Dit staat weer op zaterdag 13 augustus op het programma.
Weekje later mag onze prachtige Land van Cuijk Ballon opstijgen bij hetBallonfestival in Grave!
En aangezien ik de agenda mag invullen weet ik dat datzelfde weekend ookde Nautische Mijlen zijn. Dus ik denk dat we binnenkort gaan bespreken wie zich in de boot laat zetten om na 2,8 of 5,5 kilometer gedropt te worden en terug te mogen zwemmen. Dan hebben we ook nog op 25 september de Duo marathon in Mill waar je lopend en fietsend kunt laten zien wat je kan. 

Onlangs hebben wij hier bij Cybox uitgebreid en we hebben nu drie ruimtes en al die drie ruimtes hebben vier muren. Op sommige hangt iets maar op de meeste nog niets. Dan zijn dus minimaal 9 muren die we nog kunnen volhangen met medailles, oorkondes en bekers. Want we hebben de smaak wel te pakken. Als sponsoren, als marketeers maar zeker als fanatieke deelnemers!

Schrijf ik vaak trots te zijn om een Land van Cuijkenaar te zijn? Misschien ben ik nog wel trotser om een Cyboxer te zijn!