Vakantiemodus uit

Gepubliceerd op Donderdag 29 september 2016

Zo het is weer volledig vakantiemodus uit. Bleh.

Want het normale leven is weer begonnen, dus in de vroege ochtend bedenken waar alles is. 'Mama, volgens mij heb ik gymles, maar waar zijn mijn schoenen ook alweer? Mama, waar is mijn lunchtas die hing toch aan de kapstok? Mama, hebben we nog vers fruit? Mam, waar is de wifi code want mijn telefoon had een update? Mama, ik heb dansles vanavond mochten mijn schoenen dan profiel hebben? Mam, ik moet naar de ortho, moet ik dan zelf fietsen? Mam, hoe werkt dat boeken kaften ook alweer? Mama, mag ik olifantenpoep meenemen naar school van mijn weekendje dierentuin met Tante Wendy, van meester Steef mag dat?'

Ik zucht en mompel: 'Thanks, meester Steef ... '

Twee paar vragende ogen.
'Oke, meiden. Let op: gymtas, lunchtas, banaan, ik stuur je nu een foto van de wificode, dansschoenen staan boven onder je bureau. Ja! Nee! Morgen! En een hele fijne dag!'

Zo, ik weet niet hoe het met jullie is, maar ik was nog niet klaar om die knop vakantiemodus compleet uit te zetten. Ik heb nog behoefte aan lekker een beetje zon, lekker lachen, lekker eten, lekker drinken, lekker gezellige mensen om me heen, lekkere muziek, lekker relaxen.

Hoe lekker is het dan dat dit gewoon aankomend weekend groot in mijn agenda staat.

Lekker punt uit.

Dat is het foodtruckfestival in Boxmeer waar iedereen welkom is. Er staan uiteraard diverse Foodtrucks met de lekkerste sateetjes, hamburgers, wafels, smoothies, wraps en nog veel meer. Maar het is ook de opening van het theaterseizoen, dus kun je onder andere komen kijken naar Postbode Siemen, (wie kent hem niet) en één van mijn favoriete cabaretiers ever; Begijn Le Bleu! Ook diverse DJ's waaronder aanstormend piepjong talent uit de regio en diverse top muzikanten, zangers en andere entertainers zijn aanwezig met hetzelfde doel. Mensen weer verliefd laten worden op vermaak. Op muziek, op theater, op kunst.

Ik ben er ook. Om lekker te genieten en lekker een handje te helpen.

Dit leuke festival is namelijk ook leuk voor kids, want ook voor hen is vakantiemodus uit soms heftig. Dus mogen ze lekker reusachtig grote bellen blazen bij Bubbles without Borders, is er genoeg lekker eten en drinken voor kids, vermaak, kleuren en onder andere bij mij lekker pollepels versieren. Wat het moet worden? Maakt lekker niets uit.

Kom jij ook? Nog nagenieten van de zomer en verliefd worden op vermaak? Zaterdag en zondag en lekker gratis toegang!