Fotografie

Ik heb door de jaren heen geregeld foto's geschoten voor krantenartikelen en voor mijn eigen regionale lifestyle blad, Vita Magazine. Maar het was pas tijdens de coronatijd dat mijn liefde voor fotografie echt is aangewakkerd. Ik heb mijn certificaat als Beroepsfotograaf op zak, diverse workshops gevolgd en ben bij de regionale fotoclub gegaan. Om mezelf te blijven ontwikkelen en uitdagen.

Als tekstschrijver van origine ben ik er achter gekomen dat beelden de kracht hebben om een verhaal te vertellen, daar waar woorden soms te kort schieten. Als contentmaakster weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om visueel aantrekkelijke content te creëren. Met de juiste foto's kun je jouw boodschap versterken, je merk tot leven brengen en een blijvende indruk achterlaten bij je bezoekers.

Of je nu een ondernemer bent die op zoek is naar professionele foto's voor je website of social media, of een particulier die een bijzonder moment wilt laten vastleggen, ik ben enthousiast om samen aan de slag te gaan. Mijn motto: een dag niet geschoten is altijd mis.