Fotografie

Ik heb door de jaren heen geregeld foto's geschoten voor krantenartikelen en voor mijn eigen regionale lifestyle blad, Vita Magazine. Maar het was pas tijdens de coronatijd dat mijn liefde voor fotografie echt is aangewakkerd. Ik heb toen de Fotografie Academy Let's Focus! afgerond en ook mijn certificaat als Beroepsfotograaf op zak.

Ik maak momenteel foto's voor o.a. Visit Land van Cuijk, de Smaak van de Maasheggen en HX Magazine, maar je kunt mij ook vragen voor een Cakesmash of andere leuke particuliere shoot!

Beelden hebben de kracht om een verhaal te vertellen, daar waar woorden soms te kort schieten. Als contentmaakster weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om visueel aantrekkelijke content te creëren. Met de juiste foto's kun je jouw boodschap versterken, je merk tot leven brengen en een blijvende indruk achterlaten bij je bezoekers.

Of je nu een ondernemer bent die op zoek is naar professionele foto's voor je website of social media, of een particulier die een bijzonder moment wilt laten vastleggen, ik sta klaar om jouw visie tot leven te brengen met mijn fotografie.