HX Magazine

Samen met Ilona Stroecken besloot ik in 2020, in een spontane opwelling, de opleiding tot heks te volgen in Arcen. Dit werd de aanleiding om HX Magazine te starten. Want de nuchterheid van hekserij en de magie van spiritualiteit is ons te waardevol om niet met jullie te delen.

We willen met ons blad informeren, amuseren en verbazen. Door onder andere nuttige tips over zelfredzaamheid, hilarische kattenverhalen en de meest magische plekken van de wereld uit te lichten. In HX vind je onder andere interviews met interessante lichtwerkers zoals numerelogen, astrologen en natuurlijk heksen waaronder Lunadea. Maar ook over tarot, edelstenen, kruiden en meer lees je in de eerste editie.We leven in een wereld waar steeds meer mensen zichzelf kwijtraken, wij willen met HX Magazine dat contact weer herstellen.

HX Abonnement
HX Magazine komt in de vorm van een jaarabonnement. Voor €39,- krijg je vier keer HX in jouw brievenbus plus een mooi welkomstcadeautje! Mail mij gerust voor meer info of volg ons op Instagram en / of Facebook.

Meer weten? www.hx-magazine.nl