HX Magazine

Samen met Ilona Stroecken besloot ik in 2020, in een spontane opwelling, de opleiding tot heks te volgen in Arcen. Dit werd de aanleiding om HX Magazine te starten. Want de nuchterheid van hekserij en de magie van spiritualiteit is ons te waardevol om niet met jullie te delen.

We willen met ons blad informeren, amuseren en verbazen. Door onder andere nuttige tips over de kracht van voeding, de meest magische plekken van de wereld uit te lichten en interessante blogs. In HX stonden onder andere interviews met Maarten Oversier, Fran Tielemans, Govert Sweep, Lenny Kuhr en meer. Ook vind je iedere editie een blog van Lunadea, Susan Smit, Petroesjka Splint, De Wolderse Heks en meer. Ook ontbreken mediumschap, heksenhistorie, tarot, rituelen, edelstenen, heksenplanten en toverkruiden niet. We leven in een wereld waar steeds meer mensen zichzelf kwijtraken, wij willen met HX Magazine dat contact weer herstellen.

HX Abonnement
HX Magazine komt in de vorm van een jaarabonnement. Voor €35,- krijg je vier keer HX in jouw brievenbus. Mail mij gerust voor meer info of volg ons op Instagram en / of Facebook.

Meer weten? www.hx-magazine.nl