Op zoek naar het voorjaar in het Land van Cuijk!

Gepubliceerd op Maandag 03 april 2023

Hey allemaal! Eefke hier, mijn nieuwste vlog staat weer live. In deze tijd van het jaar kan het weer behoorlijk onvoorspelbaar zijn, maar dat betekent niet dat we niet op zoek kunnen gaan naar het voorjaar. Kijk je mee?

Deze keer nam ik jullie mee naar een prachtige plek die het voorjaarsgevoel echt tot leven brengt: de Schaapskooi in de mooie Staatsbossen in Sint Anthonis. Terwijl ik tussen de groene weides liep, omringd door de vrolijk grazende schapen en schattige lammetjes, voelde ik de frisse lentelucht en kon ik de eerste tekenen van het nieuwe seizoen al opsnuiven. De Schaapskooi is echt een verborgen parel waar de natuur tot leven komt en het voorjaar in volle glorie te bewonderen is.

Na mijn bezoek aan de Schaapskooi kon ik het niet laten om af te sluiten met iets lekkers. Ik maakte een stop bij 't Boerenwinkeltje in Wanroij, waar ik een vers ijsje tapte. Bij ieder hapje proefde ik meer en meer het voorjaar. Bij 't Boerenwinkeltje kun je altijd rekenen op pure, lokale streekproducten, fiets of rij er eens heen. 

Bedankt voor het kijken naar mijn vlog over "Op zoek naar het voorjaar". Ik hoop dat ik jullie heb kunnen inspireren om zelf ook de prachtige plekjes te ontdekken waar het voorjaar tot leven komt. Blijf mijn avonturen volgen en vergeet niet om jezelf te trakteren op een heerlijk ijsje bij 't Boerenwinkeltje. Tot de volgende keer!

Bekijk de vlog hier!