Guilty pleasure

Gepubliceerd op Dinsdag 04 augustus 2020

Wat is jouw guilty pleasure?
Iedereen heeft wel een guilty pleasure. Denk aan uit volle borst meezingen met van die lekkere tranentrekkers zoals ‘Al by myself’, bonbons eten in bad of een lichte verslaving hebben aan series zoals de Real Housewives of Beverly Hills.

Ik heb geen last van, zoals de meeste vrouwen, schoenen- of tassentic, maar wel een jurkjestic. Ik heb een tijdje terug zelfs een kledingrek aangeschaft om mijn mooiste exemplaren aan te hangen. Deze zijn simpelweg te mooi om te verstoppen in een kast! Nu word ik wakker en zie direct de kleurenpracht van deze jurkjes mij een vrolijke dag wensen. Ik voel me echt een ander mens in een knalroze jurk of in een opvallend printje, dan in een jeans met grijs shirt. (wat ook wel eens lekker is, hoor) Ik ben dol op jurkjes die net boven de knie vallen en mee bewegen wanneer ik loop. Ik hou van de jaren ’50 en ’60 en dan met name de zogenaamde Swing jurkjes. Deze sluiten mooi aan in de taille en lopen wat breder uit. Ik ben nooit iemand geweest die met de trends meeloopt. Pas was ik nog in een winkel waar iemand me een complete set wilde aansmeren met vier verschillende soorten denim. Ík wuifde het vriendelijk weg, waarop ik een verontwaardigde: ‘Maar dit is de trend!’ terugkreeg. Nou en? Ik kijk naar wat ik mooi vind, naar wat bij mijn figuur past en waar ik blij van wordt. Zo kreeg ik ook ooit te horen van een kleur expert dat ik ab-so-luut geen geel mag dragen. Dus die hangt ook in mijn rek te shinen!


Pin up
Maar mijn echte guilty pleasure zit hem in de Pin up jurkjes van TopVintage! Deze zijn zoals ze klinken, supervrouwelijk en een tikkeltje sexy. Dat hoeft trouwens absoluut niet super bloot te betekenen, want er is een verschil tussen sexy en ordinair. Soms kan een langere jurk met knoopjes op de rug bijvoorbeeld een stuk sensueler zijn dan een minirokje. Want wat is sexy?
Tja, dat is natuurlijk echt een kwestie van smaak. Ik vind persoonlijk dat wanneer iemand zichtbaar lekker in zijn of haar vel zit en dit dus ook uitstraalt iemand op zijn aantrekkelijkst is. Dat kan in een prachtige jurk zijn, een leren broek of in een baggy overal. Als jij je fijn voelt dan straal je dat ook uit! Want niks zo sexy als een zelfverzekerde glimlach.

PS Weet jij wanneer Seizoen 3 van de Real housewives online komt? Laat me dat dan even weten ;)