Ons Plattelandsrondje Land van Cuijk

Gepubliceerd op Vrijdag 12 mei 2023

Hallo allemaal, Eefke hier, mijn nieuwste vlog staat weer online. Deze keer ga ik een route uitstippelen voor Ons Plattelandsrondje op zondag 21 mei in het Land van Cuijk. Dit is het eerste evenement van de Zomer van een Goei Leven kalender, waarbij je kunt genieten van alles wat het platteland te bieden heeft: cultuur, historie, natuur, gastvrijheid en diverse activiteiten.

Tijdens mijn avontuurlijke tocht door het Land van Cuijk bezocht ik enkele bijzondere plekken die je tijdens Ons Plattelandsrondje kunt ontdekken. Mijn eerste stop was bij Ons Moe in Oploo, waar een prachtige 'geheime' tuin te vinden is. Hier begon ik met een heerlijke streekthee! 

Daarna vervolgde ik mijn reis naar Kasteel Aldendriel, een historisch juweeltje in het Land van Cuijk. Het imposante kasteel, omringd door groene velden en een gracht, ademt geschiedenis en mysterie. Een plek die je meeneemt naar lang vervlogen tijden.  

Als laatste bracht ik een bezoek aan Boerderij De Nieuwenhof, een charmante boerderij waar het plattelandsleven tot leven komt. Hier kun je terecht voor een goede lunch of borrel, maar ook om te logeren in een schaapshut, of zet je eigen tentje op!

Bedankt voor het kijken naar mijn vlog over Ons Plattelandsrondje. Ik hoop dat ik je heb kunnen enthousiasmeren om deel te nemen aan dit geweldige evenement en het prachtige Land van Cuijk te verkennen