Kinderdroom

Gepubliceerd op Vrijdag 26 april 2019

Iedereen heeft wel een wat apartere kinderdroom. Ik wilde schrijfster worden. Dat is niet zo vreemd.
Zeker niet gezien mijn werk, maar wat ik stiekem het allerliefste wilde schrijven was de ‘Lieve Mona’ rubriek. Deze lieve Mona, die eigenlijk Marie Louise heette kreeg gemiddeld 200 brieven per week en soms wel 700 van mensen die haar raad vroegen. Mensen die zij kon helpen door haar woorden. Dat leek mij te gek. Nu dacht ik het is tijd om mijn kinderdroom te gaan verwezenlijken. Maar dan gemoderniseerd. Dus ik ga bloggen over dát wat jij wilt weten. Of een bepaald product werkt, een restaurant gezellig is of wanneer je ergens last van hebt. Ik ben geen psycholoog, geen wetenschapper en geen chef. Dus alles gaat puur over mijn ervaringen. Natuurlijk met een optimistische inslag, zoals jullie van mij gewend zijn, maar zeker eerlijk.

Clean foods
Zo heb ik ooit een probeerpakket besteld van Clean foods. Hierin zaten allerlei ‘lekkere’ producten, maar dan in ‘gezonde’ variant. De haakjes duiden, zoals je waarschijnlijk al vermoed, de enigszins dubieuze woordkeuze hierin aan. Ik hou enorm van verse pasta en deze pasta kon je eten zonder schuldgevoel, klonk de op zichzelf al vreemde slogan. Slechts 6 calorieën per portie. Hoe dan? Nou, deze pasta wordt gemaakt van de konjac plant. Dat klinkt best lekker, maar smaken verschillen zullen we maar zeggen. Laat ik als eindconclusie trekken dat je me niet hoeft te vragen hierover te bloggen. Natuurlijk wil ik toch graag eindigen met een positieve eindconclusie voor de mensen achter dit product. De verpakking is vrolijk. De foto van de pasta op de foto ziet er lekker uit. Het was absurd snel klaar. Je zit absoluut vol na het eten van deze pasta. En wanneer je van calamaris en kauwgum houdt, en een combinatie van deze wel ziet zitten, dan moet je dit zeker bestellen!  

Goodybox
Voor mijn verjaardag vorig jaar vroegen mijn dochters (achteraf gezien wellicht uit eigenbelang) of ik iets van make-up of een lekker verzorgingsproduct zou willen voor mijn verjaardag. Ik wilde graag een enthousiast antwoord geven, maar ik had werkelijk geen idee wat ik dan zou willen of nodig had.
Ik ben nogal een leek op dit gebied, of beter gezegd was een leek. Want zij gaven mij, samen met mijn vriend, een jaar lang de Goodiebox cadeau, waar ik iedere maand een nieuwe box vol beautyproducten ontvang. Mijn volgende blog zal gaan over mijn ervaringen met deze boxen.

Heb jij nu een onderwerp waarvan jij denkt: Blog daar eens over dan hoor ik het graag. Stuur mij een emailtje via mijn site of via een pbtje op Social Media! Ik ga mijn best voor je doen.