Cakesmash

Cakesmash

Een Cakesmash is een onvergetelijke fotoshoot die plaatsvindt rond de verjaardag van je kind, meestal op de eerste verjaardag. Bij deze sessies wordt een speciale taart gepresenteerd aan de jarige, die vrij mag verkennen, proeven en smijten. Het resultaat? Altijd weer verrassend! 

In samenwerking met Mandy's Cakes en Sweets bied ik op maat gemaakte taarten waar vrijwel alles mogelijk is. Als je liever je eigen culinaire creatie wilt toevoegen, is dat natuurlijk ook geen probleem. Dit zelfde geldt voor de locatie.

Of je nu de voorkeur geeft aan de comfortabele omgeving van je huis of de professionele setting van onze studio, wij zorgen voor de perfecte achtergrond voor deze speciale gebeurtenis. Een Cakesmash-sessie is niet alleen een geweldige manier om de verjaardag van je kind te vieren, maar het kan ook een terugkerende traditie worden om de groei van je kleintje door de jaren heen vast te leggen.

Neem vandaag nog contact met mij op om de details van jouw Cakesmash-sessie te bespreken. We kijken ernaar uit om deze bijzondere mijlpaal samen met jou te vieren en vast te leggen!

Kosten: €175 euro inclusief (basis)taart en 8 digitale foto's.